Oppfordring til samling

Nå skal dere høre litt på meg ……

Vi er villige til å forsvare det som er vårt …. Til det trenger vi sterke unge menn, både dumme og intelligente. Alle teller like mye når det gjelder å forsvare landet vårt mot inntrengerne …..

Vi vil få se stadig flere episoder der slike som Manshaus vil prøve å gjøre noe ….. Han greide å få oppmerksomhet om saken, men ikke noe mer fordi han stod alene i det han gjorde der og da – og det var kanskje like greit, for å skaffe inntrengerne martyrer og helter trenger vi absolutt ikke !!!

Å gå til krig mot inntrengerne ganske alene er alt annet enn lurt. Og det er heller ikke på denne måten vi må gjøre det …..

At han var psykisk ustabil er én ting, men han var i tillegg trigget av inntrengernes grenseløse frekkhet og holdt ikke ut å svelge det i seg lenger …. Vi er mange som ser på denne frekkheten dag etter dag, men vi som er friske greier å holde det sammen og venter tålmodig til vi er mange nok og samlet nok …..

Hvordan skal vi få returnert de som ikke hører til her i Norge, Norden og Europa forøvrig?
Politikerne vil ikke returnere inntrengerne fordi disse feige og egoistiske politikerne har noe å tjene på at folket er splittet …..

Altså må vi som er av det sunne nasjonale sinnelag gå sammen og forlange at inntrengerne blir returnert !!!

Om ikke returneringen starter innen kort tid er borgerkrig vår eneste mulighet til å få fjernet inntrengerne og det vil bli en skitten affære …..

Våre sterke unge menn, i særdeleshet de i motstandsbevegelsen, er velkomne til å delta i redningsaksjonen for vårt kjære mor Norge ….

Jeg la dette innlegget på FB.
Men det ble rapportert av venstrerøkla med én gang … Utestengelse i 24 timer ble resultatet denne gangen …..
På Resett prøvde jeg også å legge det inn, men de feigingene vågde selvsagt ikke å ta det inn …..
Nå legger jeg inn linken til denne bloggen så får vi se hvordan dette utvikler seg ….

I dag våknet jeg til en unnskyldning fra FB der de sier at det ovenforstående innlegget likevel ikke brøt med FBs «standarder» (mine hermetegn) ….
Likevel måtte jeg vente de fulle 24 timene før jeg fikk poste igjen …..
Slike ting gjør meg enda mer oppsatt på å skaffe hiet mitt enda flere utganger (Reven er lur og har flere utganger, som en FB-venn sa i går når jeg fortalte at en bør ha reserveprofiler over alt for ikke å miste kontakten med de en kommuniserer med ) ……

 

Reklamer

Publisert av

Hateren?

Jeg er et helt eksepsjonelt uvanlig menneske med et like stort ønske om å gå i ett med tapeten som de aller fleste andre ...... Beklager, men jeg greier bare ikke å være A4 selv om jeg prøver :-P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s