Oppfordring til samling

Nå skal dere høre litt på meg ……

Vi er villige til å forsvare det som er vårt …. Til det trenger vi sterke unge menn, både dumme og intelligente. Alle teller like mye når det gjelder å forsvare landet vårt mot inntrengerne …..

Vi vil få se stadig flere episoder der slike som Manshaus vil prøve å gjøre noe ….. Han greide å få oppmerksomhet om saken, men ikke noe mer fordi han stod alene i det han gjorde der og da – og det var kanskje like greit, for å skaffe inntrengerne martyrer og helter trenger vi absolutt ikke !!!

Å gå til krig mot inntrengerne ganske alene er alt annet enn lurt. Og det er heller ikke på denne måten vi må gjøre det …..

At han var psykisk ustabil er én ting, men han var i tillegg trigget av inntrengernes grenseløse frekkhet og holdt ikke ut å svelge det i seg lenger …. Vi er mange som ser på denne frekkheten dag etter dag, men vi som er friske greier å holde det sammen og venter tålmodig til vi er mange nok og samlet nok …..

Hvordan skal vi få returnert de som ikke hører til her i Norge, Norden og Europa forøvrig?
Politikerne vil ikke returnere inntrengerne fordi disse feige og egoistiske politikerne har noe å tjene på at folket er splittet …..

Altså må vi som er av det sunne nasjonale sinnelag gå sammen og forlange at inntrengerne blir returnert !!!

Om ikke returneringen starter innen kort tid er borgerkrig vår eneste mulighet til å få fjernet inntrengerne og det vil bli en skitten affære …..

Våre sterke unge menn, i særdeleshet de i motstandsbevegelsen, er velkomne til å delta i redningsaksjonen for vårt kjære mor Norge ….

Jeg la dette innlegget på FB.
Men det ble rapportert av venstrerøkla med én gang … Utestengelse i 24 timer ble resultatet denne gangen …..
På Resett prøvde jeg også å legge det inn, men de feigingene vågde selvsagt ikke å ta det inn …..
Nå legger jeg inn linken til denne bloggen så får vi se hvordan dette utvikler seg ….

I dag våknet jeg til en unnskyldning fra FB der de sier at det ovenforstående innlegget likevel ikke brøt med FBs «standarder» (mine hermetegn) ….
Likevel måtte jeg vente de fulle 24 timene før jeg fikk poste igjen …..
Slike ting gjør meg enda mer oppsatt på å skaffe hiet mitt enda flere utganger (Reven er lur og har flere utganger, som en FB-venn sa i går når jeg fortalte at en bør ha reserveprofiler over alt for ikke å miste kontakten med de en kommuniserer med ) ……

 

Publisert av

Hateren?

Jeg er et helt eksepsjonelt uvanlig menneske med et like stort ønske om å gå i ett med tapeten som de aller fleste andre ...... Beklager, men jeg greier bare ikke å være A4 selv om jeg prøver :-P

2 kommentarer om “Oppfordring til samling”

 1. En «dame» ved navn, Maria Bekkevold har skrevet en PM til meg i dag og informert meg om at hun har anmeldt innlegget …..
  Jeg svarte tilbake og her følger dialogen:

  Maria:
  Jeg må nesten dobbeltsjekke: har du skrevet innlegget «oppfordring til samling» på hateren.com?

  Meg:
  Hvorfor vil du vite det?
  😊

  Maria:
  I og med at innlegget oppsetter intensjon og oppfordring til vold har nettsiden blitt anmeldt, og ditt navn opplyst i forbindelse med anmeldelsen. Du skriver selv at det er din blogg, derfor ble dette gjort. IP-adressen din kommer også opp i forbindelse med nettsiden. Hvis du likevel ikke har skrevet innlegget eller står ansvarlig for nettsiden ville jeg gi deg en heads up hvis politiet kontakter deg. Ha en fin dag.

  Meg:
  Kanskje du skal lese innlegget én gang til og tenke litt over hva du egentlig er med på ….

  Der finnes ingen oppfordring til vold, kunn oppfordring til samling ….
  ha en fin dag du óg ….

  Liker

 2. «Om ikke returneringen starter innen kort tid er borgerkrig vår eneste mulighet til å få fjernet inntrengerne og det vil bli en skitten affære …..»

  Om det er dette avsnittet frøken Maria Bekkevold har reagert på må hun vurdere å ta på seg de indre brillene sine og legge inn litt leseforståelse …

  …….. Jeg har selvsagt ikke ment at vi skal starte en borgerkrig. Det er ingen som starter en borgerkrig. Den kommer av seg selv når konfliktnivået blir høyt nok ….. Det tror jeg det har blitt om noen ganske få år om vi ikke reduserer antallet ikke-vestlige innvandrere til et minimum ….

  Det er nok en smule krøkkete skrevet det avsnittet, og kunne med fordel vært omskrevet en smule. Men når det var godt nok i Steigans kommentarfelt og FB ikke fant noe galt med det, når de fikk tenkt seg litt om, lot jeg det stå som det var ….
  Jeg kan ikke se at domstolene skal ha noe problem med det heller, så denne jusspiren Maria, kan ta seg en bolle og en flaske julebrus så kanskje hun blir litt trøstet fordi byttet glapp for henne ….

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s